lördag 27 februari 2016

Snart är det påsk

Helgens stora pyssel blev påskpynt. Höns är fina i alla dess former. Vilken sida av denna broderade filtskapelse blev finast? Grå...


...eller blå?


fredag 26 februari 2016

Broderibryderi

Något jämnare stygn idag. Fast vad blev det på tepåselappen egentligen? En fjäril? Det var inte tänkt så.



torsdag 25 februari 2016

Bokmärken

Jag är definitivt en ovan sömmerska. Men det var roligt att göra något för mig annorlunda. Kan fila både på idéerna och tekniken.





Inte en pappersbit i sikte!

Jag har en hel låda full av filt i alla färger. Tyckte av någon anledning att det var bra att dra hem en stor påse från Gemla för något år sedan. Nu har jag åtminstone använt ett par små bitar till att göra ett bokmärke. En morot. Gurka nästa gång? Eller en liten aubergine?




måndag 22 februari 2016

Ugglor

Jag köpte en fin ugglestämpel på TGR. Så fick jag en idé och då måste man ju testa den. Varför inte sätta en studentmössa på ugglan? Blå-gult papper fyndade jag på Panduro Outlet ifjol, liksom bandet.


söndag 21 februari 2016

Galen stämpel

Jag kunde bara inte motstå den här stämpeln på TGR. Ser helt galen ut.



Sen gjorde jag en genusjustering av verktygskortet.




tisdag 16 februari 2016

Verktyg

För ett tag sedan köpte jag en påse med charms i form av verktyg. Idag greppade jag saxen och klippte ihop en verktygslåda till dem. En tumstock i kanten (washitape) och nitar i plåten (liquid pearls) och tataaa! Nästa gång blir det kanske en annan bakgrund.


söndag 14 februari 2016

Specialkort

Stora sonen ska på bowlingkalas med ett par kompisar. Jag hade inget bowlingpapper, men lite grabbigt retro blev det ändå. Satte fast tiorna med washitape. Kanske inte den mest eleganta lösningen, men praktiskt.




torsdag 11 februari 2016

Vårkänslor

Av pastellfärger och ny washitape blir man på gott humör. Minitårtpapper och metallhörn piffar till det ytterligare. Och de snorbilliga liquid pearl-flaskorna från PY-Hobby är verkligen prisvärda!








lördag 6 februari 2016

Påsk

Snart är det påsk. Jo, faktiskt! Jag trodde att det skulle vara ungefär som att göra julkort, men icke! En helt annan färgskala, som jag inte är inkörd på. Några färgglada skapelser har det blivit. Och några lugnare. Får träna lite, helt enkelt.